Social 1 Iulie 2021 14:13 de Diana Oprișan

Chiar dacă vrei să accepți sau nu, există multe semne care îți dau de înțeles că relația voastră a ajuns la final și este timpul să îi spui adio. Aproape oricine a trecut printr-o despărțire dureroasă din care a crezut că nu își va reveni vreodată și tocmai de aceea, multe persoane preferă să stea alături de partenerul de viață. Nicio durere nu se compară cu cea pe care o simte o persoană după separare sau cel puțin așa are impresia cel care trece printr-o astfel de situație. Cei de la lifehack au făcut un top al semnelor care îți spun clar că stai într-o relație care nu mai funcționează din niciun punct de vedere.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.