Social 1 Iulie 2018 21:52 de Clara Vacaru
Cu totii avem momente cand ne pierdem speranta in mai bine si increderea in oameni. Sunt clipe cand ne afundam in singuratate, crezand ca nimic bun nu se mai poate intampla in viata noastra si in lume. Nimic mai gresit. Nu stim daca binele invinge, insa el va exista intotdeauna si, de fapt, de noi depinde sa facem lumea in care traim una mai buna. Iar imaginile de mai jos vin sa completeze cele spuse si sa demonstreze, inca o data, ca speranta nu trebuie sa moara niciodata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmodtempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodoconsequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit essecillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat nonproident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.