Plantele de apartament au un aspect plăcut și dau un alt aer locuinței, dar multe dintre acestea sunt otrăvitoare și pot dăuna persoanelor care le dețin. Oamenii nu țin adesea cont de aceste lucruri și preferă să le pună pe lista de cumpărături luând în considerare doar aspectele pozitive. Din nefericire, multe dintre plantele care se află în locuințele noastre ne pot afecta animalele de companie și chiar și pe noi, fără să ne dăm seama.

Cei de la rd.com au făcut un top al plantelor otrăvitoare care pot fi toxice și care s-ar putea afla chiar în casa voastră. Citiți cu atenție și țineți seama de aceste lucruri, înainte de a merge la cumpărături!


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.