„Să creșteți, să vă înmulțiți și să stăpâniți pământul”, spune Dumnezeu. Nimic din toate acestea nu se poate face fără dragoste. Filosofii au încercat să o definească și din concepțiile fiecăruia au reieșit citate ce vor sta pururea printre noi. La carte, ea e descrisă ca fiind un sentiment complex, manifestat prin afecțiune puternică. Tot în rânduri e așternută de scriitori în diferite moduri, fie ieșind învingătoare din vâltori, fie snopind tot în calea sa și declanșând războaie. De altfel, cărțile cu și despre iubire fascinează întotdeauna și se poate spune că sunt printre cele mai vândute din lume. Dar câte și mai câte există! Ar putea umple biblioteci; tocmai de aceea am selectat mai jos câteva povești intrigante, pline de senzualitate, acțiune și mister.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2021 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.