În urma izbucnirii războiului din Ucraina, Volodimir Zelenski a devenit un simbol în întreaga lume, fiind pentru milioane de oameni un lider adevărat așa cum ar trebui să fie conducătorii tuturor țărilor. Unii nu își poate scoate din minte momentul în care Statele Unite ale Americii i-au propus să îl scoată din țară, iar răspunsul lui a fost: „Am nevoie de arme, nu de o călătorie”. 

Cuvintele acestea aparțin unui bărbat care deși reprezintă ținta numărul unu a rușilor, nu și-a părăsit țara devenind astfel un lider care a reușit să inspire, să motiveze și să ofere o speranță ucrainenilor care vor să traiască liberi și în pace.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Martie 2022 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.