Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanti actori din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Artist versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cat si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar si in colaborarile sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moarta/ Corpse Bride", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

Desi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reusit pana in prezent sa obtina nicio distinctie din partea Academiei Americane de Film. Totusi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Barbierul diabolic din Fleet Street", in 2008.

In cele ce urmeaza va prezentam cateva citate ale indragitului actor, care te vor impresiona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.