Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de vineri, 18 noiembrie. Climatologii au anunțat că vremea se răcește, cu cele mai scăzute temperaturi în nord-estul țării, iar de sâmbătă vor guverna precipitațiile.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 18 noiembrie: vremea în țară

Vineri, 18 noiembrie, cel mai rece o să fie în nord-estul teritoriului, iar temperaturile maxime se vor situa între 6 și 14 grade Celsius. În vest, sud-vest, centru și nord va fi ceață și va ploua de după-amiază încolo.

Sâmbătă, 19 noiembrie, vremea o să fie rece în nord și nord-est, iar din a doua parte a zilei precipitațiile se vor extinde din nord înspre nord-est și vor cuprinde cea mai mare parte a teritoriului. La munte, la altitudini mari, va ninge. Temperaturile maxime se vor situa între 2 și 15 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 18 noiembrie: vremea la București

Vineri, 18 noiembrie, în prima parte a zilei va fi ceață, cerul va fi noros pe tot parcursul zilei, iar spre seară se vor înregistra precipitații. Temperatura maximă va atinge 13 grade Celsius.

Retail jobs

Sâmbătă, 19 noiembrie, va fi mai cald decât ar fi normal pentru jumătatea lunii noiembrie. Chiar și așa, atmosfera va rămâne închisă și nu este exclus să plouă. Temperatura maximă va atinge, la amiază, valoarea de 16 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 18 noiembrie: vremea la munte

La munte, de vineri, 18 noiembrie, se răcește. Vor fi ceață, ninsori și local o să se depună strat de zăpadă. Vântul o să bată cu putere în Carpații Meridionali și de Curbură.


  • Sinaia - 7

  • Predeal - 6

  • Păltiniș - 6

  • Stâna de Vale - 5

Săptămâna 14.11.2022 – 21.11.2022

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în cele nord-estice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în zonele montane.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 7 decembrie. Temperaturi peste...
Prognoza meteo ANM pentru...

Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, excepție făcând nordul extrem, unde vor fi local deficitare.

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi deficitar în vest, nord-vest și centru, dar mai ales la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 05.12.2022 – 12.12.2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, conform ANM.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru marți, 6 decembrie. Cum va fi vremea de...
Prognoza meteo ANM pentru...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.