Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 4-7 septembrie 2023. Vremea va fi la extreme; va intra într-un proces de încălzire la începutul primei săptămâni de prognoză, iar spre jumătatea lunii septembrie tendința va fi una de răcire.

Prognoza meteo ANM pentru 4-17 septembrie 2023

Vremea 4-17 septembrie 2023 în Banat

Vremea va intra într-un proces de încălzire la începutul primei săptămâni de prognoză. Temperaturile medii vor fi de 28...30 de grade Celsius, iar în cursul nopții termometrele vor arăta 12...14 grade Celsius. Spre jumătatea lunii septembrie, tendința va fi una de răcire privind media temperaturilor maxime și se vor atinge valori de 26...27 grade Celsius. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul intervalului și după data de 13 septembrie.

Vremea 4-17 septembrie 2023 în Crișana

În prima săptămână de prognoză va debuta un proces de încălzire a vremii. Media regională a valorilor termice diurne se va situa în jurul a 29 de grade Celsius. Excepție vor face ultimele zile din cea de a doua săptămână, când tendința va fi de ușoară răcire. Termometrele vor arăta atunci 12...14 grade Celsius. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul primei săptămâni de prognoză și începând cu jumătatea celei de a doua săptămâni de anticipație.

Vremea 4-17 septembrie 2023 în Transilvania

În prima săptămână de prognoză, vremea va fi caldă. Media regională a temperaturilor se va situa în jurul a 26 de grade Celsius, excepție făcând ultimele zile din cea de-a doua săptămână, când tendința va fi de răcire ușoară, spre temperaturi de 24...25 de grade Celsius. Media privind valorile termice nocturne va avea avea valori de 9-11 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul primei săptămâni de prognoză și începând cu jumătatea celei de a doua săptămâni de anticipație.

Vremea 4-17 septembrie 2023 în Maramureș

Vremea va fi caldă la începutul primei săptămâni de prognoză. Temperaturile medii regionale vor fi de 26...28 de grade Celsius și în cursul nopții valorile vor fi de 11...13 grade Celsius. Spre jumătatea lunii septembrie, tendința va fi de răcire privind temperaturile maxime, spre valori de 24...25 de grade Celsius. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul intervalului și după data de 14 septembrie.

Citeste si:
ANM: Trei județe, sub avertizări cod portocaliu de vreme severă....
ANM: Trei județe, sub...

Vremea 4-17 septembrie 2023 în Moldova

Vremea va intra într-un proces de încălzire la începutul intervalului de anticipație, astfel că media regională a temperaturilor maxime va avea valori de 26-27 de grade, excepție făcând ultimele zile din cea de a două săptămână de prognoză, când tendința va fi de răcire ușoară spre 24-25 de grade. Media regională a valorilor termice nocturne va fi de 11-13 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul intervalului și după data de 15 septembrie.

Vremea 4-17 septembrie 2023 în Dobrogea

La începutul primei săptămâni de prognoză va debuta un proces de încălzire a vremii. Media regională a valorilor termice diurne va fi de 27-29 de grade, iar media privind valorile termice nocturne va avea avea valori de 15-18 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul primei săptămâni de prognoză și începând cu jumătatea celei de a doua săptămâni de anticipație.

Citeste si:
Primăvara prinde contur: Alege sacourile perfecte pentru a înfrunta...
Primăvara prinde contur:...

Vremea 4-17 septembrie 2023 în Muntenia

Vremea va intra într-un proces de încălzire la începutul primei săptămâni de prognoză, astfel că temperaturile medii regionale se vor menține la valori, pe parcursul zilelor, de 28-29 de grade și în cursul nopților de 12-15 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul intervalului și după data de 15 septembrie.

Vremea 4-17 septembrie 2023 în Oltenia

La începutul primei săptămâni de prognoză va debuta un proces de încălzire a vremii. Media regională a temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 28 de grade, excepție făcând finalul intervalului de anticipație, când tendința va fi de răcire ușoară, spre valori de 26 de grade. Media valorile termice nocturne va avea avea valori de 12-14 grade. Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul primei săptămâni de prognoză și începând cu data de 15 septembrie.

Citeste si:
Prognoza meteo - 6 martie 2023. Vreme însorită în noul început de...
Prognoza meteo - 6 martie...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2023 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.