Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de joi, 17 octombrie. Climatologii au anunțat că vremea se răcește, iar în unele zone ale țării temperaturile vor fi chiar sub cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 17 noiembrie: vremea în țară

De joi, 17 noiembrie, se răcește în toată țara, iar în estul teritoriului și pe alocuri, în centru și nord, temperaturile scad sub normalul perioadei. Cerul va fi noros și vor fi precipitații în sud. La munte, ploile se vor transforma în ninsori, iar în estul Transilvaniei și în Moldova apar precipitații. Temperaturile maxime se vor situa între 3 și 16 grade Celsius.

Vineri, 18 noiembrie, se mai încălzește în sud-vest și estul extrem, dar rămâne răcoare în nord și nord-est. Vor fi precipitații slabe în vest, centru și nord. Pe crestele montane, la mare și în estul Banatului, vântul își va face simțită prezența. Temperaturile maxime se vor situa între 3 și 13 grade Celsius.

Retail jobs

Prognoza meteo ANM pentru joi, 17 noiembrie: vremea la București

Joi, 17 noiembrie, vremea se răcește în toată țara și vom avea în jur de 12 grade Celsius în termometre, la amiază, în Capitală. Va ploua și vântul va fi activ. Și vineri, 18 noiembrie, vremea va fi închisă. Cerul va fi noros și nu este exclus să plouă. 10 grade Celsius va fi maxima zilei.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 17 noiembrie: vremea la munte

La munte vor fi precipitații în majoritatea stațiunilor. Ploi în Carpații Occidentali și Meridionali și lapoviță și ninsoare pe creste.


  • Sinaia - 9

  • Predeal - 8

  • Păltiniș - 7

  • Stâna de Vale - 6

Săptămâna 14.11.2022 – 21.11.2022

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai coborâte în cele nord-estice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în zonele montane.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru joi, 1 Decembrie. Cum va fi vremea de...
Prognoza meteo ANM pentru...

Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, excepție făcând nordul extrem, unde vor fi local deficitare.

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi deficitar în vest, nord-vest și centru, dar mai ales la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 05.12.2022 – 12.12.2022

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, conform ANM.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 30 noiembrie. Cum va fi vremea...
Prognoza meteo ANM pentru...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.