Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de vineri, 11 noiembrie. Climatologii au anunțat cum va fi vremea în țară și la munte. Iată unde se vor înregistra precipitații.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 11 noiembrie: vremea în țară

Vineri, 11 noiembrie, temperaturile vor scădea și se vor situa ușor peste cele normale perioadei. Vor fi ploi în Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Moldova, sud-vestul Transilvaniei, la munte și izolat și în restul țării. La altitudini mari vor fi precipitații mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade Celsius.

Sâmbătă, 12 noiembrie, cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul teritoriului, unde pe alocuri va ploua slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 17 grade Celsius. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, va fi ceață.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 11 noiembrie: vremea în București

Vineri, 11 noiembrie, temperatura va mai scădea și va fi apropiată de una normală pentru această perioadă. Termometrele vor arăta 12 grade Celsius la amiază, cerul va fi noros și temporar va ploua.

Sâmbătă, 12 noiembrie, cerul va fi temporar noros, nu sunt anunțate ploi, dar vântul va fi activ pe tot parcursul zilei. Temperatura maximă înregistrată la amiază va fi de 15 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 11 noiembrie: vremea la munte

La munte, vineri, 11 noiembrie, va fi cald pe tot parcursul zilei. Spre seară, se va înnora în toate masivele, iar pe arii extinse va ploua, în timp ce la altitudini mari vor fi precipitații mixte sub formă de lapoviță și ninsoare.


  • Sinaia - 11

  • Predeal - 14

  • Păltiniș - 11

  • Stâna de Vale - 11

Săptămâna 07.11.2022 – 14.11.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Săptămâna 14.11.2022 – 21.11.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile, potrivit ANM.

Citeste si:
ANM: Cod portocaliu și cod galben de ninsori și vreme rea pentru...
ANM: Cod portocaliu și cod...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.