Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de joi, 10 noiembrie. Climatologii au anunțat că vremea se va menține caldă pe parcursul zilei, dar sunt posibile ploi slabe în nord-vestul țării.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 10 noiembrie: vremea în țară

Joi, 10 noiembrie, dimineață, în centrul, estul și sud-estul teritoriului va fi ceață, dar pe parcursul zilei vremea se va menține caldă și frumoasă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nord-vestul țării, unde izolat vor fi posibile și ploi slabe. Vântul va bate slab și moderat, dar cu o putere mai mare la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 20 de grade Celsius.

Vineri, 11 noiembrie, temperaturile vor mai scădea puțin, dar chiar și așa acestea vor fi peste cele specifice perioadei. Cerul va avea înnorări temporare în majoritatea zonelor țării. În sud-vestul teritoriului și la munte sunt șanse mari să plouă. În Carpații Orientali, pe creste, vor fi precipitații mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 17 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 10 noiembrie: vremea la București

Joi, 10 noiembrie, atmosfera plăcută se menține, cerul va fi senin, iar mercurul din termometre va arăta la amiază 19 grade Celsius. Vineri, 11 noiembrie, temperatura va mai scădea și va ajunge la amiază la valoarea de 15 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros, dar nu sunt anunțate ploi.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 10 noiembrie: vremea la munte

La munte, joi, 10 noiembrie, vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil. În stațiuni, temperaturile maxime se vor situa între 10 și 14 grade Celsius, iar pe văi și în depresiuni, dimineața și noaptea, va fi ceață.


  • Sinaia - 10

  • Predeal - 11

  • Păltiniș - 14

  • Stâna de Vale - 14

Săptămâna 07.11.2022 – 14.11.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

Săptămâna 14.11.2022 – 21.11.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 21.11.2022 – 28.11.2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 28.11.2022 – 05.12.2022

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile, potrivit ANM.

Citeste si:
ANM: Cod portocaliu și cod galben de ninsori și vreme rea pentru...
ANM: Cod portocaliu și cod...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.