Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de miercuri, 17 august. Climatologii au anunțat că vremea va deveni călduroasă, cu precipitații doar la munte și în estul teritoriului.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 17 august: vremea în țară

De miercuri, 17 august, vremea devine călduroasă. În sudul și în vestul României va fi caniculă pe arii restrânse. Temperaturile maxime se vor situa între 24 și 36 de grade Celsius, iar ploi vor mai fi doar la munte și în est.

Joi, 18 august, temperaturile continuă să crească, iar canicula din sud și vest se va extinde. Temperaturile maxime se vor situa între 27 și 38 de grade Celsius. Vremea va fi instabilă în jumătatea de nord-est a țării și la munte.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 17 august: vremea în București

Miercuri, 17 august, termometrele vor arăta 34 de grade Celsius la amiază. Joi, 18 august, nu mai sunt anunțate ploi, vremea va fi călduroasă, iar temperatura maximă va atinge valoarea de 35 de grade Celsius.

Retail jobs

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 17 august: vremea la munte

Vremea va fi instabilă, miercuri, 17 august, la munte. Vor fi averse însoțite de descărcări electrice. Nu se schimbă cu mult temperaturile față de ziua precedentă.


  • Sinaia - 19

  • Predeal - 19

  • Păltiniș - 28

  • Stâna de Vale - 21

Prognoza meteo ANM pentru mmiercuri, 17 august: vremea la mare

Pe litoral va fi cald, iar disconfortul termic va fi în creștere. Sunt posibile averse trecătoare după-amiaza și seara, temperaturile maxime se vor situa între 27 și 30 de grade Celsius, iar temperatura apei mării va avea până în 25 de grade Celsius.


  • Mamaia - 28

  • Costinești - 28

  • Vama Veche - 29

  • Gura Portiței - 27

Vremea în săptămâna 15.08.2022 – 22.08.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va în general excedentar în jumătatea estică a țării, precum și la munte, dar și local deficitar în regiunile sudvestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru vineri, 30 septembrie. Vreme caldă în...
Prognoza meteo ANM pentru...

Vremea în săptămâna 22.08.2022 – 29.08.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea în săptămâna 29.08.2022 – 05.09.2022

Temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea în săptămâna 05.09.2022 – 12.09.2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări, potrivit ANM.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM pentru joi, 29 septembrie. Cum va fi vremea în țară
Prognoza meteo ANM pentru...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.