Jucatoarea de tenis Petra Kvitova, finalista de anul acesta de la Australian Open, a decis sa nu joace in echipa de Fed Cup a Cehiei care va infrunta Romania in primul tur al competitiei din acest an, a anuntat duminica presa din Cehia citandu-l pe antrenorul sportivei.

''Ea trebuie sa-si apere titlul la turneul de la Sankt Petersburg cu o saptamana inainte, iar apoi va merge la Doha", a declarat antrenorul Miroslav Cernosek pentru cotidianul DNES.

Turneul WTA de la Sankt Petersburg va avea loc intre 28 ianuarie si 3 februarie, iar cel de la Doha se va desfasura intre 11 si 16 februarie.

In acest an, Romania va juca in primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup cu Cehia (9-10 februarie, la Ostrava), detinatoarea trofeului, scrie Agerpres.

Petra Kvitova a pierdut sambata finala feminina de la Australian Open fiind invinsa in trei seturi, 7-6 (7/2), 5-7, 6-4, de japoneza Naomi Osaka.

De luni, Kvitova va ocupa locul 2 WTA, dupa jucatoarea nipona care va prelua sefia clasamentului international detronand-o pe Simona Halep.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.