Dezvoltatorii aplicației WhatssApp au decis să introducă trei noi funcții în chat. Acestea se referă la confidențialitate, mesaje și grupurile de pe rețelele de socializare.

WhatsApp vine cu trei funcții noi. Despre ce este vorba

WhatsApp vine cu noi modificări și aduce trei funcţii noi în chat. Mesajele trimise se vor putea şterge în decursul a două zile, utilizatorii pot părăsi grupurile fără a fi notoficați şi pot selecta contactele pentru care să nu li se afișeze ultima accesare. Dezvoltatorii aplicației spun că în următoarele săptămâni urmează ca aceste schimbări să fie implementate, iar noile modificări vor fi disponibile atât pe cele mai recente smartphone-uri Android, cât şi pe noile modele iPhone.

Prima modificare este legată de ştergerea mesajelor trimise. Utilizatorii vor putea în decursul a două zile să steargă unele mesaje pe care le-a trimis unui destinatar, indiferent dacă acesta le-a văzut sau nu. Această nouă opțiune va putea fi folosită atât în conversațiile individuale, cât şi în conversaţiile de grup.

O altă nouă funcție legată de intimitatea utilizatorilor va fi și cea prin care aceștia vor putea să părăsească un grup fără a lăsa cea mai mică urmă. Ceilalți membri ai grupului de conversație nu vor primi notificarea prin care vor afla că utilizatorul a părăsit grupul.

Dezvoltatorii aplicației WhatssApp pun accentul pe confidențialitate, aspect cu un rol extrem de important pentru rețeaua de socializare. A treia modificare este legată de vicualizarea ultimului acces al utilizatorilor. Datorită noii funcții, utilizatorii WhatssApp vor putea singuri decide căror contacte să le afișeze ultima accesare în aplicație, fără ca informaţiile să fie şterse definitiv şi general pentru toate contactele din agendă.

WhatsApp, modificări în aplicație. Ce NU vei mai putea face în aplicație

În toamna anului 2022, dezvoltatorii WhatssApp au anunțat o nouă schimbare în aplicație. Noua funcție presupunea interzicerea utilizatorilor de a face capturi de ecran la mesajele din aplicațieâ, mesajele temporare de tip „view once”, ale imaginilor și videoclipurilor.

Citeste si:
Trump vrea să-și lanseze propria rețea de socializare
Trump vrea să-și lanseze...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2023 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.