Apple a lansat o nouă versiune de iOS, cu noi funcții și mai moderne și performante. Este vorba despre iOS 16.3, o versiune ce vine în plus cu funcţii de securitate, funcții ale pozelor și unele aplicații.

Apple a lansat noua versiune iOS 16.3

Posesorii de iPhone au la dispoziție acum o nouă versiune pentru sistemul de operare iOS. recent a fost lansată cea mai nouă versiune iOS 16.3. Aceasta este axată pe îmbunătăţirea securităţii telefonului având mai multe funcții în acest sens.

Prima schimbare a noii versiuni este folosirea unei chei fizice de securitate pentru protejarea ID-ului Apple, având și un strat suplimentar de protecţie. După ce utilizatorii Apple vor folosi ID-ului Apple pentru logare, va fi necesar să introducă codul temporar generat de cheia fizică de securitate.

O altă schimbare a noii versiuni pentru întărirea securității este disponibilitatea globală a funcţiei Advanced Data Protection. Aceasta extinde cantitatea de date salvate în iCloud ce pot fi criptate. La versiune anterioară, iOS 16.2, Advanced Data Protection a fost iniţial disponibilă doar în Statele Unite.

Noua versiune vine cu o serie de mici optimizări care aduc îmbunătăţiri la funcţionarea opţiunii de comunicare prin satelit Emergency SOS de la iPhone 14. Cei care nu au primit notificarea prin care sunt anunțați de posibilitatea actualizării noii versiuni iOS, o pot instala manual de la Settings > General > Software Update.

Cel mai nou model de iPhone a fost lansat în această toamnă

Compania Apple a lansat cel mai nou model de iPhone în toamna anului 2022. Este vorba despre generația de iPhone 14 cu variantele, 14, 14 Pro și 14 Pro Max.

iPhone a făcut mereu lansarea noilor modele de telefon în luna septembrie începând din 2013. Doar în anul 2020 lansarea a avut loc în octombrie. Parctic, modele noi ale telefoanelor Apple sunt lansate anual. În fiecare an, peste 200 de milioane de iPhone-uri se vând, o mare parte dintre ele în perioada octombrie - decembrie.

Citeste si:
Control parental pe mai multe dispozitive și aplicații. Cum...
Control parental pe mai multe...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.