Sci-Tech 27 Iulie 2022 16:38 de Advertorial
Fiind vorba de o lansare unică (de obicei) anuală, telefoanele Apple au tendința de a genera interes, chiar dacă mai este ceva timp până la lansare, așa cum se întâmplă în cazul altor telefoane ambițioase. Acesta este cazul iPhone 14, care atrage deja atenția în timp ce iPhone 13 încă pare un telefon nou. Presupusele informații despre acest nou iPhone se acumulează deja, existând chiar și videoclipuri (la nivel de concept) cu acestea.

Care va fi prețul iPhone 14?

Încă nu se vorbește despre prețul următorului iPhone de la Apple și nici nu există date concrete în acest sens. Cele mai noi, dacă vorbim de variantele "non-pro", pornesc de la 809 euro, același preț ca și iPhone 12 Mini la lansarea sa de anul trecut. Deci vom vedea mai târziu dacă se zvonește vreo majorare de preț, de fapt cunoscutul analist Ming-Chi Kuo a declarat că 13 Max va avea "cel mai mic preț din toate timpurile" pentru un iPhone cu ecran de 6,7 inci.

Cele mai recente zvonuri sugerează că modele precum iPhone 14 Max (cel mai mare iPhone "entry-level") vor începe de la 899 de dolari. Deocamdată nu există nimic confirmat în acest sens, dar se pare că nimeni nu are de gând să scutească iPhone-ul de o majorare de preț. el mai probabil vom asista la o creștere de aproximativ 100 de euro, modelele Pro pornind de la 1.259 de euro și 1.359 de euro pentru varianta Pro Max.

Ce modele de iPhone 14 vor exista?

În timp ce majoritatea scurgerilor de informații se concentrează deocamdată pe modelele Pro, este de așteptat să existe și patru modele:
• iPhone 14: pentru a înlocui iPhone 13. iPhone entry-level.
• iPhone 14 Max: pentru a oferi o alternativă mai mare în cadrul modelelor "non-pro". La fel ca 14, dar cu un ecran mai mare.
• iPhone 14 Pro: pentru a înlocui iPhone 13 Pro.
• iPhone 14 Pro Max: pentru a înlocui iPhone 13 Pro Max.

Se vorbește, de asemenea, că dimensiunea "mini" ar fi în cărți și, într-adevăr, unul dintre modelele iPhone 14 "non-Pro" ar avea un ecran de 6,7 inci (ca un Pro Max actual), dar fără caracteristicile care disting un "Pro"i.

Potrivit unor alte surse, iPhone 14 mini ar urma să dispară, iar în locul său ar urma să sosească un nou iPhone 14 Max. Așadar, linia de produse ar fi iPhone 14 / iPhone 14 Max (cu ecrane cu crestătură de 6,06 și 6,7 inci) și iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max (cu ecrane perforate de 6,06 și 6,7 inci).

Citeste si:
iPhone vs. smartphone-uri Samsung: care este cel mai bun?
iPhone vs. smartphone-uri...

Cum va arăta designul lui iPhone 14?

Se zvonește că aspectul iPhone 14 ar fi similar cu cel revenit odată cu iPhone 12 în ceea ce privește colțurile înclinate, dar modulul cu trei camere pe care l-am văzut pe iPhone 11 Pro ar deveni mult mai integrat. Așadar, așa cum lentilele sunt proeminente și sunt montate pe sticlă lucioasă, se așteaptă ca

iPhone 14 să nu aibă nicio proeminență și să aibă un singur spate din sticlă, așa cum a fost cazul iPhone 5s (în metal).
Partea frontală a telefonului va suferi, de asemenea, modificări, căutând, se pare, aceeași integrare perfectă. Vom vorbi mai în detaliu mai jos, dar randările arată deja o dorință de a avea mai multă suprafață de ecran prin integrarea camerei cu o gaură, precum și margini mai subțiri. Noul model de iPhone ar fi mai gros decât iPhone 12 sau iPhone 13, care a precizat că a reușit să primească informații doar despre designul iPhone 14 și nu și despre componentele interne ale acestuia.

Citeste si:
Cristina Șișcanu, desființată după ce a recunoscut că îi umblă în...
Cristina Șișcanu, desființată...

Oricum ar fi, designul dispozitivului pare să fi fost deja finalizat și a intrat în faza de fabricație. Acest lucru este conform Taiwan Economic Times. iPhone 14 Pro va fi produs de Foxconn, în timp ce modelele entry-level vor fi fabricate de Luxshare. Cele mai recente scurgeri de informații arată carcasele iPhone 14 care au fost dezvăluite, clarificând faptul că doar modelele Pro vor avea o cameră triplă și modelele 14 și 14 Max vor avea LiDAR.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Iulie 2022 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.