Netflix pune la bătaie un abonament pe 83 de ani pentru serviciu, iar pentru a-l câștiga trebuie să joci un joc creat de platformă.

Da, ai citit bine, Netflix pune la bătaie un abonament valabil 83 de ani pentru serviciul de streaming, numind acest cont unul ”nemuritor.”

O persoană norocoasă și cu ceva aptitudini are posibiliatea de a câștiga acest cont dacă obține cel mai mare scor în jocul Old Guard, creat de platformă.

Dacă 83 ți se pare o cifră abstractă, este vorba mai degrabă de un abonament valabil 1.000 de luni, adică 83 de ani și 4 luni.

Jocul se leagă de noul film în care apar Charlize Teron și grupul său de mercenari nemuritori, The Old Guard. Ar fi bine să te uiți la această peliculă înainte să te joci, deoarece evenimentele din joc pot fi contextualizate mai bine dacă ai văzut filmul.

Odată ce ai văzut filmul, poți intra pe site-ul dedicat al jocului și poți să îți încerci norocul și skill-urile. La fel ca în film, personajul principal al jocului este nemuritor. Dacă se întâmplă să ”mori”, vei deveni doar mai lent, astfel că va trebui să ucizi inamicii cu un topor cu două tăișuri cât mai rapid și fără ca aceștia să aibă vreo șansă să te lovească.

Jocul va fi disponibil în următoarele ore, iar competiția se desfășoară între 17 și 19 iulie. Cine obține cel mai mare scor va primi subscripția valabilă 1.000 de luni la Netflix.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Iulie 2020 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.