Filmul erotic Emmanuelle, intrat deja în categoria filmelor clasice, va fi introdus pe platforma de streaming Netflix începând cu luna iulie.

Netflix introduce constant noi și noi filme și seriale pe platforma sa. Majoritatea sunt producții destul de recente, iar asta i-a făcut pe unii să se plângă de lipsa producțiilor ceva mai vechi, mai exact dinainte de 1980.

Astfel, filmul erotic Emmanuelle ar putea să-i bucure pe cei care doresc producții clasice, dar și pe cei care doresc să revadă acest film intrat în cultura populară. Netflix va introduce filmul în catalog începând cu 1 iulie. Din păcate pentru fanii locali ai filmului, acesta va fi disponibil doar în catalogul francez, cel puțin momentan.

Filmul este semnat de Just Jaeckin, iar scenariul este scris de Jean-Louis Richard. Pe scurt, Emmanuelle îți prezintă aventurile erotice ale unei tinere ce călătorește în Bangkok, unde îi este dezvăluită ”o nouă lume de plăceri sexuale” de către soțul său, diplomat.

Filmul de lungmetraj este o adaptare după un roman al epocii, care circula cu coperțile acoperite în anii '60 și '70.

Emmanuelle a fost un film de succes în 1974, având 9 milioane de spectatori în Franța. Sylvia Kristel, actrița din rolul principal, a devenit o adevărată vedetă după această producție, însă cariera sa de cinema a fost destul de scurtă, iar rolurile interpretate au fost mai degrabă erotice. În anii 2000 s-a remarcat și prin pictură, înainte de decesul din 2012.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.