Spotify Premium Duo este cea mai nouă funcție introdusă de serviciul de streaming de muzică și va fi utilă dacă vrei să împarți playlist-uri cu cineva drag.

Au trecut ceva mai bine de doi ani de când Spotify a intrat în România, iar de atunci, serviciul de streaming de muzică a reușit să adune o comunitate destul de mare.

Probabil că știi deja cum funcționează Spotify și cât de simplu e să îți creezi playlist-uri în funcție de orice preferințe ai avea. N-ai însă posibilitatea de a lucra la un playlist unde amândoi să vă aduceți aportul și preferințele.

Spotify Premium Duo îți oferă ceva interesant între noile funcții: Duo Mix.

Serviciul de streaming are obiceiul de a îți oferi constant playlist-uri bazate pe preferințele tale muzicale, iar astfel ai ocazia să descoperi muzică nouă întotdeauna.

Cu Duo Mix, veți avea parte de un playlist care este generat având în vedere preferințele muzicale ale amândurora. În plus, există și două variante de playlist, Chill și Upbeat, pentru când vrei muzică mai relaxantă sau mai antrenantă.

Cât costă Spotify Premium Duo

Spotify Premium Duo costă 6,49 euro pe lună, iar acesta este costul pentru ambele conturi care sunt aduse sub aceeași umbrelă. Desigur, e o reducere semnificativă față de 4,99 euro pe lună, cât ar costa fiecare dintre cele două conturi.

Dacă te înscrii în Spotify Premium Duo, îți vei păstra contul tău, la fel ca persoana cu care împarți acest serviciu. Nu apare vreun fel de limitare cu privire la ascultarea de muzică în același timp sau de alt fel.

Spotify Premium Duo îți păstrează și toate preferințele muzicale pe care le-ai adunat până acum, astfel încât nu vei pierde nimic din contul tău când alegi această variantă de colaborare.

Cum activezi Spotify Premium Duo

Unul dintre cei doi participanți va trebui să aleagă să intre în serviciul Duo din contul pe care îl are deja.

Citeste si:
5 aplicații mobile care sunt utile dacă ești șofer
5 aplicații mobile care sunt...

După ce ai activat funcția, vei putea să inviți pe cineva prin mail, WhatsApp sau prin altă platformă, pentru a lua parte la Duo.

Important este că trebuie să aveți aceeași adresă de domiciliu pentru a putea accesa serviciul.

Celălalt va trebui să accepte invitația, să-și confirme adresa, iar apoi veți avea conturile conectate.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Iulie 2020 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.