Alina Gorghiu il trage la raspundere pe Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, pentru ca "e mai preocupat de PNL decat de mojicia greu de suportat" a colegului sau de partid, Eugen Teodorovici.

"Ce noroc ca domnul Ciolacu, presedintele interimar al PSD, e mai preocupat de PNL decat de mojicia greu de suportat a colegilor de partid.

Domnule Ciolacu, va adresam umil o intrebare, care sper sa nu ramana fara raspuns.

Sunteti mandru de cat de grobian este Orlando Teodorovici? Ca parca nu am vazut nicio delimitare publica, niciun gest de sanctionare sau macar vreo amarata de declaratie care sa arate ca PSD chiar intelege sa faca alta politica decat cea a jignirilor!

Cateva exemple din Teodorovici:
- jurnalistei de la B1: «Sunteti libera diseara?Imi faceti curte ca nu va vad ochisorii, dintii vad ca ii aveti pusi»;
- domnului Citu: «Esti frumos! Chiparosule! Dupa ce ca esti urat, mai esti si prost»;
- si tot domnului Citu: «Imi plac c**vele, dar nu in politica».

Ulterior votului de la motiunea simpla, in timp ce Florin Citu raspundea intrebarilor puse de jurnalisti, Teodorovici l-a indemnat sa 'traga o liniuta la Guvern'.

Nu credeti, domnule Ciolacu, ca PSD trebuie sa traga o liniuta peste numele domnului Teodorovici si dupa sa o ia de la capat?!", a scris pe Facebook Alina Gorghiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.