„Noi acum înseamnă TREI!", a fost marele anunț al Ginei Pistol şi Smiley că vor deveni părinţi. Cu lacrimi în ochi, cele două vedete spun că sunt fericite şi ca încep să contureze un ''Acasă'' al lor. Într-un interviu postat pe canalul de YouTube al interpretului, cei doi au vorbit despre emoţia aflării veştii şi despre planurile lor de viitor.

Gina Pistol a vorbit pentru prima data despre relaţia cu Smiley şi despre sarcină.

„Nu ştiam cum este să fii însărcinată. Eu le-am pus din cauza oboselii, pentru că filmam foarte mult în perioada aia. Eu asta am crezut că este. De fapt eram însărcinată şi nu ştiam lucrul ăsta, tocmai pentru că doctorii mi-au spus că nu am şanse să răman însărcinată şi uite că Dumnezeu a avut alt plan. Nu-mi venea să cred. Îmi era frică să mă bucur. Când i-am auzit prima oară inimioara bătând. Atunci. Atunci a fost momentul când mi-a fugit pământul de sub picioare în sensul bun. Pentru că era confirmarea că gata'', a spus vedeta de televiziune.

Gina Pistol a povestit cum a decis să-i dea vestea cea mare lui Smiley

„Am făcut un test de sarcină, ieşise o linie perfectă una mai puţin, mai ştearsă. Eu am crezut că nu am făcut ceva bine. Şi am aşteptat o zi întreagă, am fost la filmări, am avut o zi grea la filmare, am ajuns acasă. Voiai să dormi şi ţi-am zis să nu te culci că vreau să vb ceva. da. Dar tu ai simţit ceva când ţi-am zis asta? Te-ai gândit? Ce te-ai gândit? S-ar putea. Zi, te-ai gândit. Da, m-am gândit. Am luat testul de sarcină şi i-am zis lui Andrei: Cred că sunt însărcinată. Şi ne uitam unul la altul şi râdeam. Am râs că era. Nu ştiu cum să îmi explic trăirea aia pe care am avut-o atunci. Fericire. Da, dar mi-era frică. Ne uitam unul la altul şi râdeam'', povesteşte Gina Pistol.

Retail jobs

Smiley mărturiseşte că a fost extrem de emoţionat când a aflat că va avea o fetiţă.

„M-am emoţionat mai tare cumva. Tot timpul le spuneam prietenilor, că dacă o să fiu tată de fată o să fiu terminat. Taţii de fete devin foarte sensibili la fete, adică e foarte greu să îi refuzi ceva. Eşti victimă totală. E un om pentru care voi face orice'', a spus cântăreţul în interviul publicat ieri, pe canalul lui de YouTube.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2020 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.