Antonio Banderas a scris, luni, pe contul său de Instagram că este nevoit să îşi petreacă a 60-a aniversare în carantină pentru că a fost diagnosticat cu Covid-19.

„Vreau să fac public că azi, 10 august, mă văd obligat să sărbătoresc împlinirea a 60 de ani în carantină, pentru că am fost diagnosticat cu Covid-19”, a scris el.

Banderas a adăugat că se simte „relativ bine, doar puţin mai obosit decât de obicei şi încrezător că mă voi vindeca cât de curând posibil”.

„Voi profita de această izolare pentru a citi, scrie, odihni şi continuând să fac planuri pentru a începe să dau sens celor 60 de ani pe care îi duc încărcaţi cu dorinţă şi speranţă”.

Un saludo a todos. Quiero hacer público que hoy, 10 de Agosto, me veo obligado a celebrar mi 60 cumpleaños siguiendo cuarentena al haber dado positivo de la enfermedad COVID-19, causada por el coronavirus. Me gustaría añadir que me encuentro relativamente bien, solo un poco más cansado de lo habitual y confiado en recuperarme lo antes posible siguiendo las indicaciones médicas que espero me permitan superar el proceso infeccioso que sufro y que a tantas personas está afectando alrededor del planeta. Aprovecharé este aislamiento para leer, escribir, descansar y seguir haciendo planes para comenzar a darle significado a mis recién estrenados 60 años a los cuales llego cargado de ganas y de ilusión. Un fuerte abrazo a todos. Antonio Banderas.

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 August 2020 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.