Fanii serialului "Friends" asteptau de mai multe luni un semn care sa confirme zvonurile despre revenirea pe ecrane a celebrului grup de prieteni new-yorkezi, insa vineri vestea a venit chiar de la actorii insisi, intr-o postare pe retelele de socializare, informeaza AFP.

"Se intampla..." au scris actorii pe conturile lor de Instagram, alaturi de o fotografie colectiva in care ii putem vedea pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc si David Schwimmer.

"Fani ai 'Friends', este oficial!", a confirmat in acelasi timp intr-un comunicat platforma de streaming HBO Max, care va oferi un episod special al serialului-cult cu ocazia lansarii sale in luna mai.

"Dupa 15 ani, noua luni si un numar incalculabil de solicitari din partea fanilor de pe intreaga planeta (...) distributia 'Friends' se va reuni in exclusivitate" pentru noua platforma, proprietatea WarnerMedia (grupul AT&T), se mai indica in comunicat.

Pentru 425 de milioane de dolari pe cinci ani, WarnerMedia a preluat drepturile asupra celor 236 de episoade din "Friends" (1994-2004), pentru a face din serial unul dintre produsele sale premium, dupa ce acesta fusese cea mai urmarita serie pe Netflix in 2018.

Potrivit site-ului specializat Variety, care citeaza surse apropiate proiectului, fiecare actor va primi cel putin 2,5 milioane de dolari pentru participarea sa la acest episod.

Episodul va fi filmat in studiourile Warner Bros de la Burbank, din apropiere de Hollywood, unde a fost realizat si serialul, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.