Imaginile care arata ce s-a intamplat de fapt in timpul evenimentului televizat vor fi difuzate duminica, la "American Idol", emisiune la care participa si artista Katy Perry.

Revista People a prezentat un clip video din culise, pentru a promova emisiunea "American Idol". In timp ce se pregateau sa asculte un grup de concurenti, juratii emisiunii si-au dat seama ca ceva este in neregula.

"Simtiti miros de gaz? Este destul de puternic", spune Katy Perry.

"Simtim miros de propan", spune cantaretul Luke Bryan, vorbind cu producatorii emisiunii.

"Ma doar usor capul din cauza asta", adauga Perry, in timp ce incerca sa paraseasca studioul.

Echipele de pompieri si medici sositi la fata locului au remarcat faptul ca mirosul se poate simti de afara.

"Nu este o gluma, chiar este o scurgere de gaz", confirma Bryan.

"Nu ma simt bine", spune Perry, iesita afara, dupa care lesina.

Fanii trebuie sa astepte pana duminica pentru a afla mai multe detalii chiar daca in noiembrie 2019, cand a avut loc incidentul, Departamentul de pompieri din Sunriver a difuzat imagini cu juratii dupa ce problema a fost rezolvata. Scurgerea de gaze a avut loc in bucataria hotelului unde se filma emisiunea.

Pompierii si-au incercat norocul apoi cantand piesa lui Lionel Richie "All Night Long" si au pozat cu juratii, inclusiv cu Perry, care parea ca se simte bine, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.