Regizorul Matt Reeves a aratat primele imagini cu Robert Pattinson, care il va juca pe supereroul DC Batman, in filmul cu acelasi nume, scrie Variety.

In imaginile lansate se aude pe fundal o scurta melodie a compozitorului Michael Giacchino, care va asigura coloana sonora a filmului. Dupa ce initial se vede un ecran negru, ulterior, pe un fundal rosu, in teaser, apare o silueta imbracata intr-un costum negru de Batman.

Actorul facea o declaratie anterioara prin care spunea ca a crescut cu filmele lui Tim Burton despre Batman. Imediat ce a aflat ca regizorul Matt Reeves va face niste filme dedicata supereroului din Gotham si-a aratat interesul sa fie luat in considerare.

Alaturi de Pattinson apar Zoe Kravitz care o va interpreta pe Catwoman, Colin Farrell pentru the Penguin, Paul Dano ca the Riddler, Jeffrey Wright va fi James Gordon si Andy Serkis il va portretiza pe Alfred Pennyworth.

Filmul "The Batman" va avea premiera pe 25 iunie 2021.

#TheBatman#CameraTesthttps://t.co/M1tAE2aTA1


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.