Sophie Turner, cunoscuta pentru rolul principal din serialul HBO "Urzeala tronurilor" ar fi insarcinata. Aceasta ar astepta primul copil cu sotul sau, Joe Jones, cu care s-a casatorit in vara anului trecut, scrie Cosmopolitan.

Un site de barfe mondene, Just Jared, a lansat zvonul ca actrita Sophie Turner ar fi insarcinata.

Ulterior, mai multe publicatii din strainatate au preluat si confirmat stirea.

Aceasta ar fi prima sarcina a actritei Sophie Turner, care a interpretat-o timp de opt sezoane pe Sansa Stark, unul dintre personajele principale din "Game of Thrones". Vedeta este casatorita din iunie anul trecut cu Joe Jonas, unul dintre liderii formatiei cu acelasi nume. Ea are 23 de ani si el este cu sapte ani mai mare.

Ultima dintre postarile facute de vedeta pe contul sau de Instagram este o declaratie de dragoste facuta la adresa partenerului sau. Intr-o poza in care apar amandoi, aceasta a scris: "Ma pregatisem complet sa fiu singura pentru restul vietii mele. Cred ca atunci cand ai gasit persoana potrivita, pur si simplu stii."

Happiness begins with you, bub 🌹

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.