Actorul Matthew Perry, cunoscut publicului pentru rolul din comedia "Prietenii tai" s-a alaturat fostilor sai colegi de platou pe reteaua de socializare Instagram. Vedeta si-a deschis un cont si in mai putin de 24 de ore a avut deja peste 4 milioane de urmaritori, scrie Bored Panda

Unul dintre cele mai de succes sitcom-uri americane, "Friends" a facut din actorii Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer adevarate staruri. Serialul urmarea vietilor celor sase personaje interpretate de acestia, care traiau in Manhattan, New York City.

Prin intermediul platformerlor de socializare, actorii au mentinut legatura cu fanii lor. Ultimul din gasca de prieteni care ramasase fara cont de Instagram, Matthew Perry, si-a facut cont. Acesta l-a interpretat in "Friends" pe Chandler Bing si se pare ca lumea nu l-a uitat.

In mai putin de 24 de ore de cand contul a devenit activ, Matthew Perry are peste 4 milioane de urmaritori. Jennifer Aniston si Lisa Kudrow, foste colege de platou cu actorul pentru "Prietenii tai", i-au urat bun-venit, distribuind poze cu ei impreuna.














Think I’ve got a shot with her?

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.