Actorul Orson Bean, cunoscut din serialul "Desperate Housewives" ("Neveste Disperate"), a murit la varsta de 91 de ani, dupa ce a fost lovit de doua autoturisme in timp ce traversa vineri seara un bulevard din Los Angeles, au informat mass-media americane, citate de publicatia britanica The Independent.

Politia din Los Angeles a declarat pentru ABC News ca un pieton traversa Venice Boulevard atunci cand a fost lovit de o masina si a cazut.

Persoanele aflate in apropiere au incercat sa-l avertizeze pe un al doilea sofer, a carui masina se apropia, dar si acesta a lovit pietonul. Politia sustine ca a doua coliziune i-a fost fatala actorului.

Politia nu a identificat pietonul, insa un prieten al actorului, martor la accident, a confirmat pentru Eyewitness News ca pietonul decedat este Bean.

Vedeta a aparut in peste 100 de filme si episoade TV, pe parcursul unei cariere care a durat peste sase decenii.

Actorul a jucat in pelicule precum "Being John Malkovich" si "Miracle on 34th Street", dar si in seriale ca "Modern Family" si "The Bold and the Beautiful".

Bean a fost una dintre vedetele serialului "Desperate Housewives" intre 2009 si 2012 si a facut parte din distributia peliculei "The Equalizer 2", in 2018, potrivit Agerpres.

Bean era casatorit de 27 de ani cu actrita Alley Mills, cunoscuta pentru serialul de comedie "The Wonder Years". Perechea aparuse recent intr-o piesa numita "Bad Habits". Potrivit relatarilor, Mills se afla la fata locului atunci cand Bean a murit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.