Cantareata americana Madonna a anulat primul din seria sa de 15 concerte pe care le avea programate la Londra in cadrul turneului mondial "Madame X", anuntand cu putin timp inainte de inceperea show-ului ca a suferit o accidentare si ca trebuie sa-si "puna sanatatea pe primul loc", informeaza DPA.

"Sunt profund intristata de faptul ca va dezamagesc si va rog sa ma credeti ca ma doare mai mult decat va puteti imagina atunci cand sunt nevoita sa anulez un spectacol", a declarat artista pop intr-un mesaj publicat sambata pe Instagram, dupa ce a anulat doua concerte la Lisabona, saptamana trecuta.

Posesorii de bilete pentru concertul programat luni seara la London Palladium, o prestigioasa sala de spectacole cu 2.300 de locuri din capitala Marii Britanii, au fost informati in legatura cu decizia vedetei americane prin intermediul unor SMS-uri personalizate. Spectatorii vor primi contravaloarea biletelor achizitionate la acest show, au precizat reprezentantii Ticketmaster, organizatorul acestor concerte.

Urmatorul spectacol al Madonnei programat in aceeasi sala de concerte ar trebui sa aiba loc miercuri seara, iar seria de 15 show-uri londoneze se va incheia pe 16 februarie.

Madonna a spus ca urmatorul spectacol va avea loc "la data la care este programat" si le-a transmis fanilor ei promisiunea urmatoare: "voi continua pana cand nu voi mai putea".

"La recomandarea medicilor, mi s-a spus sa ma odihnesc pentru cateva zile. Asa cum stiti cu totii, am suferit cateva accidentari care m-au deranjat inca de la debutul turneului, dar trebuie sa imi ascult corpul si sa imi pun sanatatea pe primul loc", a scris vedeta pop in acel mesaj online.

I am deeply sorry that I have to cancel my concert scheduled for Monday January 27th in London. Under doctors guidance I have been told to rest for a few days. As you all know, I have injuries that have plagued me since the beginning of the tour but I must always listen to my body and put my health first. The last thing I want to do is disappoint my fans or compromise the integrity of my show. So I will keep going until I cannot. As always- anyone who purchased a ticket will be refunded for tickets purchased that evening. The show on Wednesday January 29th will go as scheduled. Again I am deeply sorry to disappoint anyone and please know that it hurts me more than you can imagine to have to cancel any shows. Thank you again for your understanding. 🙏🏼.

Citeste si:
Lord of the Dance revine în România în cadrul turneului aniversar...
Lord of the Dance revine în...

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe

"Ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa imi dezamagesc fanii sau sa compromit integritatea show-ului meu", a adaugat Madonna.

Artista pop, in varsta de 61 de ani si supranumita "regina muzicii pop", a anulat saptamana trecuta doua concerte programate la Lisabona, dupa ce anulase alte reprezentantii in 2019 si in Statele Unite, inclusiv cele din Boston, New York si Miami.

Recent, Madonna a publicat pe Instagram o fotografie care o prezinta in timp ce facea o baie cu gheata, potrivit Agerpres.

Potrivit presei internationale, artista le-a dezvaluit in luna noiembrie spectatorilor prezenti la show-ul ei din San Francisco ca sufera din cauza unei rupturi de ligament si a unor afectiuni la nivelul genunchilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.