Un barbat de 60 de ani si-a pierdut viata, vineri dupa-amiaza, pe un santier din comuna Totesti, judetul Hunedoara, unde se lucreaza la o magistrala de gaze naturale, victima fiind strivita de o teava de mari dimensiuni ce era manevrata de un utilaj.

"Cadavrul barbatului a fost ridicat de Serviciul Judetean de Medicina Legala Hunedoara, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzelor mortii. Politistii au intocmit un dosar penal pentru infractiunea de ucidere din culpa", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara, Carla Strujan.

Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta (SAJ) Hunedoara s-a deplasat la locul accidentului de munca, constatand ca victima era decedata din cauza politraumatismelor severe suferite.

"Echipajul SAJ de la Hateg, ajuns la fata locului, a gasit un barbat decedat, cu politraumatism sever, multiple leziuni la nivelul capului si membrelor inferioare, prins sub o teava de mari dimensiuni", a aratat purtatorul de cuvant al SAJ Hunedoara, dr. Calin Dumitrescu.

In cauza a fost anuntat si Inspectoratul Teritorial de Munca Hunedoara pentru a efectua cercetarile stabilite de lege.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.