Top modelul israelian Bar Rafaeli si parintii sai, suspectati de spalare de bani, evaziune fiscala si falsa marturie, au propus Procuraturii sa fie mama vedetei cea care sa mearga la inchisoare, iar fiica ei care a nascut recent cel de-al treilea copil sa fie condamnata la munca in folosul comunitatii, pentru a putea avea grija de copii, relateaza EFE.

Familia ei s-a oferit astfel sa se declare vinovata, iar mama sa Tzipi sa fie condamnata la aproape un an si jumatate de inchisoare, evitand astfel ca fiica ei, top model cunoscut in intreaga lume, sa fie incarcerata, potrivit Canal 13 de Stiri.

In urma cu un an, Procuratura - care inca nu a emis o acuzatie oficiala - a informat-o pe vedeta israeliana si pe parintii sai ca ar putea fi acuzati de delicte fiscale pentru nedeclararea a 30 de milioane de sekeli (circa 8 milioane de euro) pentru care nu au platit impozit.

Parintii fostei prezentatoare a festivalului Eurovision 2019 sunt cercetati pentru presupusa spalare de bani si pentru a fi declarat ca sunt beneficiarii unor conturi care apartin de fapt fiicei lor. Ei sunt banuiti ca au dat informatii false autoritatilor fiscale si au tainuit relatiile pe care fiica lor le mentinea in Israel, cat timp lucra in strainatate, scrie Agerpres.

Bar Rafaeli a pretins ca acesti bani i-ar fi castigat in SUA, unde a locuit o perioada de timp, si pe care nu era obligata sa-i declare in tara sa, afirmatii puse insa la indoiala de Procuratura.

De asemenea, mama lui Bar Rafaeli este banuita ca nu a declarat 770.000 de euro obtinuti din comisioane cand era impresara fiicei sale, pe care i-ar fi depus in conturi bancare din strainatate. In aprilie anul trecut, Rafaeli a fost obligata de un tribunal sa plateasca 4 milioane de euro, pentru nedeclararea fiscului a unei parti a castigurilor sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.