Printul William a reactionat dupa Printul Harry si ducesa de Sussex, Meghan Markle, au anuntat ca doresc sa faca un pas in spate din rolurile de prim-plan ca membri ai familiei regale britanice, avand intentia sa devina independenti financiar.

"I-am fost alaturi fratelui meu toata viata, iar acum nu mai pot face acest lucru, acum suntem entitati separate. Ma intristeaza acest lucru. Insa tot ce putem face, tot ce pot face, este sa incercam sa ii sprijinim si sa speram ca va veni si un moment in care vom fi din nou impreuna, pe aceeasi lungime de unda. Mi-as dori ca toata lumea sa joace in aceeasi echipa", i s-ar fi confesat Printul William unui prieten apropiat, conform adevarul.ro.

Printul William al Marii Britanii s-a aratat ingrijorat inca din luna octombrie in legatura cu fratele sau dupa ce printul Harry si sotia sa, Meghan, au facut dezvaluiri referitoare la provocarile unei vieti in atentia permanenta a presei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.