Cantareata pop Shakira a dezvaluit intr-un interviu acordat programului de televiziune american "60 minutes" motivul pentru care nu vrea sa se casatoreasca cu fotbalistul Gerard Pique cu care are o relatie de aproape zece ani: "Prefer sa fie mereu atent cu mine", a spus artista columbiana, citata de ziarul spaniol ABC.

Relatia dintre Shakira si Pique a devenit una dintre legaturile cele mai trainice din peisajul celebritatilor de nivel international. Cele doua vedete care au si-au inceput relatia in urma cu aproape un deceniu au deja doi baieti, Milan si Sasha, dar inca nu au decis sa paseasca impreuna in fata altarului.

Artista a marturisit in interviul acordat programului de televiziune american adevaratul motiv pentru care nu vrea sa faca acest pas.

"Casatoria ma sperie. Nu vreau sa ma vada ca pe o sotie, ci mai degraba ca pe o iubita. Este ca fructul interzis, prefer sa-l mentin mereu atent si sa creada ca totul este posibil, depinde de comportamentul sau", a spus razand Shakira, in fata privirilor atente ale lui Pique, care s-a molipsit si el de aceasta veselie.

Interviul cu cel mai celebru cuplu spaniol s-a realizat cu prilejul prezentarii Shakirei printre vedetele care vor canta la 2 februarie in pauza celebrei competitii Superbowl, unul dintre cele mai mediatizate si asteptate evenimente sportive ale anului.

Artista columbiana a fost foarte deschisa si sincera in timpul interviului despre relatia cu celebrul fotbalist barcelonez.

Relatia dintre Shakira si Pique a inceput in anul 2010, in timpul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud. De atunci au devenit unul din cuplurile cele mai stabile, desi au marturisit ca au trecut prin multe momente dificile. Artista a avut probleme cu fiscul si a trecut printr-o operatie la corzile vocale, scrie Agerpres.

A fost momentul in care Pique i-a marturisit ca "nu vrea sa-si petreaca viata alaturi de o femeie plina de amaraciune", a povestit ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.