Actrita si cantareata americana Jennifer Lopez s-a simtit foarte bine la petrecerea de dupa ceremonia Globurilor de Aur de duminica seara, dand de inteles ca nu este deloc afectata ca nu a castigat ravnitul trofeu si starnind uimire printre invitati cand l-a numit pe fostul jucator de baseball Alex Rodriguez, drept "sotul" sau, relateaza EFE.

In declaratii difuzate luni in cadrul emisiunii "Despierta America" a canalului Univision, JLo a marturisit ca s-a simtit "emotionata" de a se afla printre cei nominalizati la aceste premii, pentru prima data dupa 1998. Jennifer Lopez a fost nominalizata la Globul de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar pentru filmul 'Hustler', trofeul fiind castigat pana la urma de Laura Dern pentru 'Marriage Story'.

"S-au schimbat multe lucruri pe plan profesional, cat si personal", a spus JLo, care il tinea strans de mana pe Alex Rodriguez. "Sunt foarte fericita alaturi de familie, de copii si de sotul meu", a subliniat ea. Este pentru prima data cand Jennifer, care a acceptat propunerea in casatorie a fostului jucator de baseball in martie 2019, s-a referit la Alex ca la "sotul" sau.

Cei doi au refuzasera totusi sa dea detalii despre nunta, desi au dat asigurari ca va fi "o mare petrecere", scrie Agerpres.

Declaratia lui JLo a pus pe jar presa latino-americana si pe cea din SUA, care au inceput sa speculeze ca cei doi s-ar fi casatorit in secret la starea civila si ar urma sa faca o nunta religioasa "in stil mare", asa cum anuntasera.

Desi actrita de origine portoricana a plecat de la ceremonie fara Globul de Aur, ea a inlocuit rochia de seara Valentino, purtata la gala, cu un deux-pieces foarte sexy compus din pantaloni scurti si camasa din dantela pentru a participa la intalnirea 'after-party'. In imaginile postate pe retelele de socializare, diva din Bronx este vazuta dansand cu mai multi invitati la petrecere.

JLo si A-Rod, cum ii alinta presa, au o relatie de peste doi ani si locuiesc cu copiii lor din casatoriile anterioare intr-o vila din Coral Gables, la Miami, administrand mai multe firme impreuna.

Citeste si:
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas
Jennifer Lopez și Ben Affleck...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.