Jucatoarea romana Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a veni in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul Darren Cahill, informeaza Reuters.

Alti jucatori din intreaga lume au dat curs unul apel facut de tenismanul australian Nick Kyrgios de a dona cate 200 de dolari australieni de fiecare data cand vor reusi un as in cursul meciurilor. Insa Halep a precizat ca acesta nu este punctul ei forte.

"Ei bine, baieti, stiti ca iubesc Australia, dar in acelasi timp stiti ca nu reusesc prea multi asi. Asa ca vreau sa ajut, iar provocarea mea este aceasta: de fiecare data cand il voi enerva pe Darren Cahill, in timpul meciurilor din Australia, voi dona cate 200 de dolari. In acest fel, voi strange multi bani", a scris Simona intr-o postare pe Twitter.

Frantuzoaica Alize Cornet, care nu are nici ea un serviciu prea puternic, a precizat ca initiativa Simone Halep a inspirat-o. "Aceste incendii de vegetatie din Australia isi sfasie inima. Si, asa cum spunea Simona, nu voi strange multi bani pe baza serviciului meu. Asa ca voi dona 50 de dolari pentru fiecare drop shot castigator reusit in Australia. Mult mai eficient", a postat Cornet pe Twitter.

Australianca Ashleigh Barty, numarul unu mondial, a anuntat la randul ei ca va dona la randul ei victimelor incendiilor din tara sa intreaga suma pe care o va incasa in urma participarii la turneul de la Brisbane, programat saptamana viitoare, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.