LifeStar3 Ianuarie 202012:28

Lectura de 5 minute

Cantareata Irina Rimes a fost externata dupa ce a fost operata de Revelion, profitand de ocazie pentru a oferi cateva explicatii cu privire la starea de sanatate.

"In noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picatura de sampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grija de mine sa simt si eu ca e sarbatoare, au deschis geamurile sa aud sunetul de-afara si mirosul de artificii. Cele mai dragute asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot in reanimare, am fost spalata, hranita si gaurita la fiecare 3 ore pentru analize. Astazi am mai tras cateva dureri infernale dar dupa ce mi-au sos tubul din burta , m-am simtit ca noua. Umflata la fata, vanata pe sub ochi si pe la toate incheieturile, am intrat frumoasa de tot in 2020. Dar nu-i bai.

Irina Rimes: Pentru mine 2019 a fost un an greu si s-a terminat si mai greu

Astazi am 'rasfoit' Instagramul si toate postarile erau despre “ce m-a invatat 2019”. Am stat sa ma gandesc ce m-a invatat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a invatat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu si s-a terminat si mai greu. Poate cel mai greu an din toata viata mea. Si nu stiu de ce mi-a fost dat sa indur toate greutatile acestui an si ce trebuia sa invat din ele , sau de ce a trebuit sa indur atatea ca sa invat ceva. Puteam sa invat din greselile altora, cum o faceam de obicei, dar anul 2019 a hotarat ca trebuie sa-mi dea o lectie. Pana in ultimul ceas. Imi pare rau, anule, daca n-am inteles ce ai vrut sa-mi transmiti. Si, mai ales, mi-e ciuda pe tine ca nu m-ai lasat sa ajung la Iasi sa cant de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternica, am trecut prin toate si la final am zambit.

Irina Rimes: Sunt in drum spre casa si zambesc

Acum sunt in drum spre casa dupa 4 zile de dureri infernale si zambesc. Zambesc ca a trecut si zambesc ca am realizat ca am in jurul meu oameni multi carora le pasa de sanatatea mea. Multumesc anului 2019 pentru asta, pentru ca mi-a reamintit ca nu sunt singura. Si ca pot sa infrunt orice! Multumesc dr Raluca Uzum si dr Alexandru Filipescu de la Spitalul de Urgenta ELIAS care m-au operat si m-au pus pe picioare. Multumesc prietenilor mei care au venit sa aiba grija de mine, multumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur si simplu mi-au transmis un gand bun. Sper ca 2020 sa fie anul in care va voi rasplati pentru grija si bunatatea voastra. La multi ani!", a scris Irina Rimes pe Instagram.


In noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grija de mine sa simt și eu ca e sărbătoare, au deschis geamurile sa aud sunetul de-afara și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot in reanimare , am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burta , m-am simțit ca noua. Umflata la fata , vânata pe sub ochi și pe la toate incheieturile, am intrat frumoasa de tot in 2020. Dar nu-i bai. Astăzi am “răsfoit” instagramul și toate postările erau despre “ce m-a învățat 2019” . Am stat sa ma gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat sa îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia sa invat din ele , sau de ce a trebuit sa îndur atâtea ca sa invat ceva. Puteam sa invat din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât ca trebuie sa-mi dea o lecție. Pana in ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut sa-mi transmiți. Și , mai ales, mi-e ciuda pe tine ca nu m-ai lăsat sa ajung la Iași sa cant de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternica, am trecut prin toate și la final am zâmbit. Acum sunt in drum spre casa după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc ca a trecut și zâmbesc ca am realizat ca am in jurul meu oameni mulți cărora le pasa de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru ca mi-a reamintit ca nu sunt singura. Și ca pot sa înfrunt orice! Mulțumesc dr Raluca Uzum si dr Alexandru Filipescu de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat si m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit sa aibă grija de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gand bun. Sper ca 2020 sa fie anul in care va voi răsplăti pentru grija și bunătatea voastră. La mulți ani!

Citeste si:
O pacienta ar fi fost arsa pe masa de operatie, la Spitalul Floreasca
O pacienta ar fi fost arsa pe...

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on

Citeste si:
O tanara din Gorj a murit in urma unei operatii de cezariana....
O tanara din Gorj a murit in...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.