Procurorii din Constanta au decis clasarea dosarului deschis in urma accidentului produs, la sfarsitul lunii aprilie, in urma caruia a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu.

"Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a dispus clasarea cauzei privind pe Ciobanu Mihaita Razvan, pentru comiterea infractiunilor de ucidere din culpa (auto-accidentare) si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante, intrucat a intervenit decesul faptuitorului", se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

Procurorii au tinut sa mentioneze ca autoturismul condus de designer, care a parasit partea carosabila in zona localitatii Sacele, a rulat circa 850 de metri si apoi s-a rasturnat din cauza denivelarilor, noteaza ziare.com.

"In ceea ce priveste pozitia in care a fost gasita victima, precizam ca aceasta a fost proiectata in afara autovehiculului si gasita in proximitatea acestuia, orientata cu fata in jos.

Specialistii SMURD sositi la fata locului in urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea pozitiei victimei, in vederea aplicarii procedurilor specifice. Ulterior finalizarii activitatii de cercetare a locului faptei si plecarii organelor de politie, in zona respectiva au fost lasate componente auto irelevante pentru ancheta, imprastiate pe o suprafata mare de teren, fiind posibil ca acestea sa fie gasite de trecator", mentioneaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.