Tom Hanks a explicat intr-un interviu pentru The New York Times de ce alege sa nu interpreteze personaje negative.

Tom Hanks este considerat si catalogat "preferatul Americii", fiind o vedeta foarte populara in randul audientei care il apreciaza pentru modestie si naturalete. In varsta de 63 de ani, actorul are un portofoliu cu peste 80 de aparitii in diverse productii de Hollywood si un total, pana in prezent, de 82 de premii si 150 de nominalizari.

Intr-un interviu recent acordat publicatiei New York Times, Tom Hanks a declarat ca nu poate interpreta un personaj negativ. Asta pentru ca nu poate aprecia modul in care protagonistul se bucura efectiv de raul pe care-l face, scrie Cinema Blend. De-a lungul carierei, vedeta a bifat, totusi, si roluri negative - in "Road to Perdition", "Cloud Atlas", "The Circle".

Actorul a explicat: "Mi-am dat seama cu ceva timp in urma ca nu insuflu teama nimanui. Cred ca am un aer misterios, dar nu unul in sens malefic. Baietii rai necesita un aer malefic pe care cred ca eu nu sunt in stare sa-l mimez".

Tom Hanks se afla in campania de promovare pentru cea mai recenta productie a sa, drama biografica "A Beautiful Day in the Neighborhood". Aici il interpreteaza pe Fred Rogers, gazda uneia dintre cele mai longevive emisiuni din America.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.