Madonna si-a anulat trei concerte din cadrul turneului sau "Madame X", din cauza unor probleme medicale. Artista a acuzat dureri "coplesitoare".

In cadrul turneului sau "Madame X", artista in varsta de 61 de ani urma sa sustina mai multe concerte in Boston, Massachusetts, incepand de pe data de 30 noiembrie, pana pe 2 decembrie.

"Va rog sa iertati aceasta intorsatura neasteptata a evenimentelor. Faptul ca sunt pe scena in fiecare seara imi aduce atata bucurie, iar anularea este ca o pedeapsa pentru mine, insa durerea pe care o am acum este coplesitoare si trebuie sa ma odihnesc si sa urmez recomandarile medicilor pentru a putea reveni mai puternica si mai bine si a continua calatoria Madame X impreuna cu voi toti", a scris artista pe pagina sa de Instagram.

Concertele urmau sa aiba loc in sala de spectacole Boch Center - Wang Theatre, dar acestea nu vor mai fi reprogramate, iar oamenii isi vor primi banii inapoi pe biletele cumparate, potrivit stirileprotv.ro.

Dupa ce luna trecuta s-a accidentat in timpul unui concert din Los Angeles, Madonna a marturisit, chiar cu o zi inainte sa anuleze concertele din Boston, ca facea bai cu gheata pentru a se recupera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.