Emilia Clarke, una dintre actritele principale ale serialului HBO "Urzeala Tronurilor", a declarat ca producatorii show-ului ar fi manipulat-o sa filmeze cat mai multe scene nud. Pentru a putea face fata solicitarilor, vedeta spune ca a recurs la alcool.

Emilia Clarke a interpretat-o timp de opt sezoane pe Daenerys Targaryen. Inca din primele episoade, personajul sau apare in diverse ipostaze nud. Dupa finalizarea filmarilor pentru sezonul unu, aceasta ar fi inceput sa impuna limite privind scenele indecente, mentionand ca nu vrea sa isi afiseze corpul prea mult.

Actrita a povestit ca producatorii serialului "Game of Thrones" ii spuneau ca daca refuza sa filmeze goala, isi va dezamagi fanii. Pentru a putea face provocarilor care implicau filmarea acestor momente, vedeta a inceput sa consume alcool, scrie CNN.

Emilia a mai spus ca, dupa terminarea proiectului cu HBO, alti producatori au prins curaj in a-i solicita sa faca scene nud, doar ca a refuzat.

Actrita a facut marturisirile in cadrul unui interviu podcast cu actorul Dax Shepard pentru "Armchair Expert". Aceasta a mai mentionat ca Jason Momoa, colegul sau de platou pentru "Urzeala tronurilor", a incurajat-o sa spuna atunci cand scenele sunt inutile si neplacute.

Interviul poate fi ascultat aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.