Muzicianul britanic Elton John a dezvaluit ca a fost speriat la gandul ca nu va supravietui pentru a-si vedea copiii crescand si a invatat sa mearga din nou dupa ce a contractat o infectie in urma unei interventii chirurgicale prin care a trecut dupa diagnosticul de cancer de prostata, relateaza luni Press Association.

Muzicianul in varsta de 72 de ani, tata a doi fii, Zachary si Elijah, impreuna cu sotul sau, David Furnish, a dezvaluit in autobiografia sa, ''Me: Elton John'', lansata in aceasta toamna, ca a fost tratat cu succes de cancer in urma cu doi ani, insa apoi s-a imbolnavit in urma unei infectii, scrie Agerpres.

Intr-un interviu acordat realizatorului Graham Norton in cadrul programului BBC ''Elton John Uncensored'', artistul a declarat ca a avut un ''an oribil'' in timp ce s-a luptat cu problemele de sanatate. ''Eram pe scena in Vegas si aveam dureri mari, mi se acumulase fluid sub colon. Am facut spectacolul si purtam scutece, la scurt timp dupa operatie'', a dezvaluit cantaretul. El a povestit ca a fost transportat de urgenta la spital, in Londra.

''A trebuit sa invat sa merg din nou. Am fost extrem de bolnav'', a marturisit el.

''Am zis: 'Nu ma lasati sa mor, vreau sa-mi vad copiii crescand'', a povestit muzicianul.

El a glumit spunand ''a ramas foarte putin din mine'' dupa interventia chirurgicala la prostata si dupa ce si-a pierdut podoaba capilara. ''Da, sunt chel. Nu-mi place sa fiu chel, asa ca port peruca'', a mai spus artistul.

Emisiunea ''Elton John: Uncensored'' va fi transmisa de BBC One la data de 28 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.