Cantaretul american will.i.am a acuzat o stewardesa a companiei aeriene australiene Qantas de rasism, sustinand ca aceasta din urma a chemat in mod inutil politia dupa o altercatie cu artistul in timpul unui zbor intern in Australia, acuzatii respinse oficial duminica de catre companie, noteaza AFP.

Intr-o serie de tweet-uri sambata, liderul formatiei Black Eyed Peas, pe numele sau real William Adams, a sustinut ca stewardesa a devenit "extrem de agresiva" si a complicat lucrurile in mod inutil dupa ce el nu auzise un mesaj privind siguranta pasagerilor din partea echipajului.

Potrivit lui Adams, stewardesa a fost "mai mult decat nepoliticoasa" si a aruncat gaz pe foc apeland politia: cinci agenti il asteptau pe will.i.am la aterizarea la Sydney dupa un zbor de o ora jumatate de la Brisbane, scrie Agerpres.

"Slava cerului, ceilalti pasageri au putut depune marturie ca ea a luat-o razna", a scris el pe Twitter. "Intr-un final politia mi-a dat drumul", a adaugat el.

Cantaretul sustine ca a colaborat "rapid si politicos" cu politia. "Nu vreau sa cred ca este rasista, dar si-a concentrat clar toata frustrarea doar pe persoanele de culoare", a precizat rapperul.

Reactia companiei Qantas

Un purtator de cuvant al Qantas a respins insa in totalitate aceste insinuari ale cantaretului.

"La bord a existat o neintelegere, care pare sa fi fost agravata de faptul ca will.i.am purta casti si nu a putut auzi instructiunile echipajului", a preciza purtatorul de cuvant.

Trupa a avut programate concerte in Australia, dintre care ultimul sambata la Sydney.

Incidentul vine la doua luni dupa ce doua cantarete pop australiene, gemenele duo-ului The Veronicas, au fost date afara de pe un zbor Qantas de catre politie, in urma unei neintelegeri cu echipajul in privinta bagajelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.