Printul Harry si sotia sa, Meghan, ducesa de Sussex, nu vor petrece acest Craciun in Marea Britanie alaturi de alti membri ai familiei regale, a declarat joi un purtator de cuvant al palatului, citat de DPA.

Alaturi de fiul lor, Archie, cei doi vor calatori in Statele Unite unde vor petrece Craciunul alaturi de mama lui Meghan, Doria Ragland.

Vizita lor din SUA ar urma sa inceapa la sfarsitul lunii, insa locatia specifica a acesteia nu a fost mentionata.

"Aceasta decizie este in conformitate cu precedentul stabilit anterior de catre alti membri ai Familiei Regale si are sprijinul Majestatii Sale Regina", se afirma intr-o declaratie.

Printul William, fratele mai mare al lui Harry, si sotia sa, Kate, ducesa de Cambridge, au petrecut Craciunul alaturi de parintii lui Kate, scrie Agerpres.

Meghan s-a casatorit cu Harry in mai 2018.

Printul Harry si Meghan au petrecut ultimele doua Craciunuri alaturi de regina Elisabeta, de sotul ei, printul Filip, si de alti membri ai familiei regale la Sandringham, domeniul reginei situat la circa 180 de kilometri nord-est de Londra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.