Cantaretul american John Legend, in varsta de 40 de ani, a fost desemnat "cel mai sexy barbat in viata" de catre revista People, relateaza miercuri Press Association.

John Legend, casatorit cu modelul si prezentatoarea TV Chrissy Teigen, a declarat ca este "emotionat", insa "putin speriat" de acest titlu.

Anii trecuti, titlul de "cel mai sexy barbat in viata" le-a revenit, intre altora, lui Dwayne 'The Rock' Johnson, David Beckham si Idris Elba, scrie Agerpres.

"Toata lumea o sa ma analizeze pentru a vedea daca sunt suficient de sexy ca sa detin acest titlu", a declarat Legend pentru revista People.

"De asemenea, urmez dupa Idris Elba, ceea ce nu este corect si nici prea placut pentru mine!", a mai spus el.














1995 John would be very perplexed to be following 2018 @IdrisElba as #SexiestManAlive. Hell, 2019 John is about as equally perplexed but thank you @People for finding me sexy. I'll take it 🤓

A post shared by John Legend (@johnlegend) on


John Legend, care are o fiica, Luna, in varsta de trei ani, si un fiu, Miles, de un an, a fost anuntat ca a primit acest titlu in timpul editiei de marti a emisiunii The Voice, unde este jurat alaturi de Gwen Stefani, Kelly Clarkson si Blake Shelton.

Cantaretul de muzica country Blake Shelton, desemnat cel mai sexy barbat in viata in 2017, este cel care a facut anuntul in cadrul emisiunii.














Wow. Thank you, @People. #SexiestManAlive

A post shared by John Legend (@johnlegend) on



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.