Parlamentarul european Mihai Tudose (Pro Romania) a declarat duminica, dupa iesirea de la o sectie de votare din orasul brailean Ianca, unde a votat pe liste suplimentare, ca optiunea sa a avut la baza propria imagine despre cum ar trebui sa fie un presedinte al Romaniei.

"Am votat bazandu-ma pe ce stiu ca trebuie sa fie un presedinte. Mi l-am imaginat si in fruntea CSAT-ului si in relatiile externe si in relatiile cu romanii si am votat in consecinta", a declarat Tudose.

Europarlamentarul a precizat ca are speranta ca romanii vor iesi in numar mare la vot, semn ca in Romania are loc o schimbare de generatii.

"Am speranta ca romanii vor veni in numar mare la vot si ca vor alege intelept. Sunt optimist, pentru ca am vazut ca prezenta este destul de mare si in Diaspora si aici, in tara. Poate e un semn ca Romania intra intr-o noua epoca, cu schimbare de generatii, mai dedicata acestui act democratic, care este o data la cinci ani si eu zic ca merita efortul", a spus Tudose, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.