Elena Udrea, dupa ce a votat, a declarat ca nu are sperante prea mari ca lucrurile se vor schimba radical in bine pentru ca "suntem intr-o conjunctura foarte complicata in Romania".

"Sunt, probabil, singurul roman care s-a intors in Romania - sau printre putinii romani. Eu nu-mi doresc sa plec de aici, ca dovada ca am venit inapoi. Nu stiu sa va spun daca pe termen mediu - ca personal, dar si ca persoana care a fost in politca si apropiata de cei care candideaza prin faptul ca le cunosc activitatea - nu stiu daca sunt mari sanse ca lucrurile sa se schimbe pe termen mediu", a declarat Elena Udrea.

"Sperantele mele nu sunt foarte mari ca lucrurile, intr-un viitor scurt, se schimba radical in bine. Pentru ca suntem intr-o conjuctura, in continuare, foarte complicata in Romania. Multi dintre cei care candideaza au fost deja in functii publice si rezultatele sunt cele pe care le stim cu totii", a mai adaugat Udrea, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.