Keanu Reeves a aparut pentru prima oara alaturi de o iubita pe covorul rosu, dupa doua decenii de la moartea logodnicei sale. Acesta a venit insotit la un eveniment de artista Alexandra Grant, pe care a tinut-o permanent de mana, fiind prima femeie pe care o aduce pe covorul rosu intr-o perioada lunga cand nu a adus nicio partenera pe covorul rosu.


Keanu Reeves a evitat relatiile romantice dupa ce, in 2001, fosta sa logodnica murea intr-un accident de masina, la doar un an si jumatate de cand pierduse o sarcina a celor doi si se despartisera. De-atunci, acesta nu s-a mai afisat niciodata in public alaturi de vreo femeie.

Se pare ca viata sentimentala a actorului s-a schimbat, acesta venind insotit de o femeie pe covorul rosu in cadrul galei The LACMA Art + Film din Los Angeles. Vedeta a tinut-o de mana pe artista Alexandra Grant, lucru care pare sa confirme zvonurile aparute de cateva luni, conform carora intre cei doi ar fi o relatie.

Acestia s-au cunoscut in urma cu opt ani, cand Keanu lansa o carte si Alexandra s-a ocupat de ilustratiile pentru "Ode to Hapiness". Dupa cinci ani, actorul mai lansa o carte de poezii, "Shadows", cei doi colaborand din nou pentru partea vizuala, scrie The Sun.

Keanu Reeves ar mai fi fost impreuna cu Amanda De Cadenet, Sandra Bullock sau Claire Forlani, dar nu a facut niciodata vreo declaratie privind statutul sau, preferand discretia. Pentru o perioada indelungata a avut o relatie cu Jennifer Syme, pana in 1999, pe care a pierdut-o in urma unui accident, lucru care l-a marcat.

In varsta de 55 de ani acum, actorul pare ca isi acorda din nou o sansa alaturi de Alexandra Grant, care are 46 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.