Kevin Spacey nu va fi pus sub acuzare intr-un caz de agresiune, dupa ce reclamantul a murit, scrie Variety.

Actorul Kevin Spacey nu va fi pus sub acuzare intr-un caz de agresiune, dupa ce reclamantul a murit, scrie Variety, potrivit News.ro.

Procurorii din Los Angeles au renuntat oficial la acest caz.

Vestea ca reclamantul - maseur terapeut - a murit a fost data in luna septembrie de avocatii acestuia. El il acuza pe Spacey ca a incercat sa il sarute si ca l-a fortat sa il atinga in zona genitala, in timpul unei sesiuni de masaj din octombrie 2016, care a avut loc in Malibu.

Niciodata identificat, acuzatorul a depus plangere in iulie 2018, in Los Angeles. Procesul impotriva lui Spacey a fost deschis in septembrie anul trecut.

Luni, Cristina Buckley, reprezentant al Procuraturii din Los Angeles, a renuntat oficial la caz.

"In timpul investigatiei, victima a murit. Acuzatiile de agresiune sexuala nu pot fi dovedite fara participarea victimei. Astfel, cazul a fost respins”.

In iulie, procurorii din Nantucket (Massachusetts) au renuntat la un alt caz deschis impotriva lui Spacey, in varsta de 60 de ani, dupa ce reclamantul a invocat Al Cincilea Amendament in timpul audierii (dreptul la a nu depune marturie).


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.