Actrita britanica Emma Thompson a fost profund mahnita cand a aflat de concedierea chelnerului care i-a cerut sa-si faca un selfie cu ea intr-un hotel din Londra, relateaza presa britanica citata luni de EFE.

Potrivit ziarului 'The Sunday Times', Emma Thompson se afla sambata cu prietenii la o cina in restaurantul hotelului exclusivist de cinci stele Brown's, din selectul cartier Mayfair, cand un chelner s-a apropiat de masa si a intrebat-o daca poate sa-si faca o poza cu ea.

Actrita nu a fost de acord cu acest selfie, considerand ca poza ar putea strica atmosfera intima a cinei pe care o lua cu prietenii sai, scrie Agerpres.

Fanul actritei a fost concediat a doua zi pe motiv ca a incalcat protocolul strict al hotelului.

Cand actrita a aflat despre acest lucru, potrivit The Sunday Times, ea l-a sunat pe directorul hotelului, Stuart Johnson, pentru a-i cere sa-l reangajeze pe ospatar.

In declaratii acordate luni postului BBC, directorul a refuzat sa faca alte comentarii legate de acest incident, invocand "intimitatea si bunastarea echipei de angajati si a oaspetilor" hotelului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.