Ducesa de Sussex a participat marti la Londra la summitul organizatiei One Young World, cu care colaboreaza din 2014, relateaza online ziarul spaniol La Vanguardia.

Meghan Markle, imbracata intr-o rochie purpurie pe care a purtat-o si cand era insarcinata, a afisat cel mai bun zambet al sau in fata bliturilor si camerelor de filmare.

La doua zile dupa interviul inclus in documentarul postului ITV News, in care a fost pe punctul de a izbucni in lacrimi in timp ce amintea de presiunile la care este supusa dupa casatoria sa cu printul Harry, ducesa de Sussex a asistat la summitul One Young World 2019, desfasurat la Royal Albert Hall si considerat "forumul global al liderilor tineri".

Tineretul este una din cauzele cele mai dragi lui Meghan, care colaboreaza cu aceasta organizatie din 2014, inainte de a deveni membra a familiei regale britanice si cand a asistat la summitul desfasurat in acel an la Dublin.














Surrounded by today’s generation of impactful young leaders, The Duchess of Sussex attended the 10th Annual One Young World Summit Opening Ceremony at the @RoyalAlbertHall in London along with 2,000 young leaders from 190+ countries. This is her third time in attendance as a counsellor for these extraordinary young leaders from around the world, and her first time attending as a member of The Royal Family and Vice President of The @Queens_Commonwealth_Trust. For more information, visit @OneYoungWorld or our previous post to see her support of this organisation in recent years. #OWY2019 Video © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Dupa cum arata mesajul postat pe contul ei de Instagram, Meghan se declara "mandra de a fi vicepresedinta Queens Commonwealth Trust".

Un rol pe care l-a asumat in luna martie in aceasta organizatie dedicata de asemenea tinerilor si prezidata de printul Harry si care s-a asociat cu One Young World pentru a reuni, cu aceasta ocazie, 53 de lideri tineri.

In timpul evenimentului atrage atentia gestul firesc prin care Meghan refuza reverenta lui Kate Robertson, fondatoare a One Young World, in momentul in care ducesa urca pe scena, scrie Agerpres.

Aceasta aparitie solitara are loc la cateva zile dupa difuzarea celui mai emotionant interviu acordat de Meghan de cand a devenit ducesa.

"Nu am crezut niciodata ca va fi usor, dar am crezut ca va fi corect", spune ea in acest interviu. "Ii spun mereu lui H (Harry) - asa il numesc eu - ca nu este suficient sa supravietuiesti. Trebuie sa prosperi si sa fii fericit. Aceasta este esenta vietii", a marturisit Meghan.

In interviul acordat ziaristului Tom Bradby, Meghan recunoaste ca s-a simtit vulnerabila in urma criticilor lansate de tabloidele britanice. Ea marturisit ca a fost avertizata de acest lucru cand a decis sa se casatoreasca cu printul Harry. "M-au avertizat ca tabloidele imi vor distruge viata", a recunoscut Meghan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.